wink wink~

Daisypath Happy Birthday tickers

Thursday

Student Discount Card

Salam semua. Pertama sekali yoora nak tanya ni, how do you feel today? good? nice? bored? tension? huhuh.. Jangan tension2. Kite relax2 tengok running man sat lagi. Arini yoora nak cerita pasal Student Discount Card (1 Malaysia). Tak disangka2 sekarang kerajaan kita dah keluarkan kad diskaun untuk student di IPT. Alhamdulillah banyak kemudahan yang diberikan oleh kerajaan kepada kite, termasuk yoora. So, dah ada card ni bolehla beli buku or barang2 belajar dengan harga murahkan? Card ni bagi kite 50%-60% diskaun tau. Tapi cuma satu je, yoora semester akhir sekarang ni, mesti yoora tak dapat card ni kan? kalau tak dapat memang sedihlah yoora. hehe (main2 je). I love Malaysia. So nie la Student Discount Card tu. (Check this out)
source : google.com

1 comment:

naanie said...

x sabar nak dpat...hehhe